BRANDING EN CONCEPT

tumbnail-page

Ik heb een half jaar stage gelopen bij het bedrijf Pitcher in Den Bosch. Voor Pitcher heb ik mee geholpen aan het opzetten van een nieuw bedrijf genaamd "Easty". Dit is kort gezegd een online toko. Voor Easty heb ik niet alleen de huisstijl gemaakt. Ik ben ook gaan onderzoeken en ontwerpen welk concept om Easty zou moeten hangen en in welk opzichte dat zichtbaar zou zijn op bijvoorbeeld het social media platform Instagram. 

handje-4

Hierboven zie je hoe het eindresultaat is geworden. Ik heb onder andere voorbeelden gemaakt van social posts en ik heb voor een heel jaar een content kalender gemaakt. Buiten digitale ontwerpen heb ik ook gedacht aan print. De totale costumer journey is namelijk volledig geanalyseerd en een bestelling ontvangen en uitpakken heeft een grote invloed op de totale ervaring. Hiervoor heb ik aandachtig gekeken naar de verpakking maar ook wat daar dan in zit, zoals een recepten flyer.

Op dit moment moet Easty nog online komen. Daar is onderandere Pitcher achter de schermen mee bezig. Je kunt Pitcher volgen op de volgende kanalen:  

CONTACT

CONTACT EN 

CONTACT EN

SOCIALS

SOCIALS

SOCIALS